TIETOSUOJALAUSUNTO JA KÄYTTÖEHDOT CODEMATEN VERKKOPALVELULLE

Codemate on sitoutunut suojaamaan yksityisyytesi ja henkilötietojasi. Codemate käsittelee henkilötietojasi Suomen henkilötietolain (523/1999) ja muun sovellettavan henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Tämä Codemate yhtiön verkkopalveluun liittyvä tietosuojalausunto (”Tietosuojatiedot”) antaa sinulle yleistietoa siitä, miten Codemate Oy ja sen työntekijät, yhteistyökumppanit, tytäryhtiöt yhdessä (”Codemate”) käsittelevät henkilötietojasi sivuston ja Codemate Oy:n verkkopalvelussa (”Sivusto”). Codemate Oy käsittelee Sivuston kautta kerättyjä henkilötietoja tämän tietosuojalausunnon ja sovellettavien lakien mukaisesti. Lue tämä tietosuojalausunto huolellisesti ennen sivuston käyttöä. Jos et ole samaa mieltä tämän tietosuojalausunnon kanssa, oletamme, että poistut sivustolta.

HENKILÖKOHTAISET TIEDOT, jotka on kerätty sivuston kautta

Voit vierailla sivustolla antamatta mitään henkilökohtaisia ​​tietoja. Sivusto on teknisesti jaettu erillisiin osioihin, joista osa voi vaatia henkilötietojesi luovuttamista, kun taas joidenkin sivustojen käyttö ei vaadi mitään henkilötietoja sinusta. Kun vierailet Sivustolla, tietokone lähettää meille automaattisesti tietyt tekniset tiedot (kuten IP-osoite, selaimen tyyppi ja vierailun lähde). Keräämme myös tietoja verkkosivuston käyttötiedoista evästeiden avulla. Katso lisätietoja tämän tietosuojalausunnon evästeistä. Sivujen tietyillä osa-alueilla saatetaan pyytää henkilötietoja.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Codematen henkilötietojen käsittelyllä on seuraava tarkoitus

  • varmistaa sivuston tehokas ja turvallinen käyttö;
  • kehittää Sivuston parempaa laatua ja laajempaa palvelutarjontaa;
  • tarjota räätälöityjä palveluja ja sisältöä, jotka tunnistavat sinun erityiset tarpeet ja edut;
  • parantaa palveluitamme sinulle;
  • ottaa yhteyttä sinuun;
  • tehdä tutkimusta keräämällä tilastoja (esim. Sivujen käyttäjien aktiivisuuden seuraaminen, sivut, joissa käyttäjät käyvät ja kuinka paljon he viettävät aikaa sivustolla). Codemate pyrkii tuottamaan palveluita ilman, että sinun tarvitsee rekisteröityä sivustoille.

EVÄSTEET

Codemate voi asettaa tietokoneeseesi tietoja, jotka tunnetaan yleisesti nimellä ”evästeet” (englanniksi ‘cookies’), jotta voimme tunnistaa sinut, tällöin olet hyväksynyt evästeiden tuomisen tietokoneeseen tai laitteeseen esimerkiksi opt-in-toiminnolla tai muuttamalla selainasetuksia. Evästeiden avulla Codemate voi seurata miten ja milloin olet käyttänyt Sivustoa, ja niiden avulla parannamme palveluitamme. Evästeitä käytetään nykyään useilla verkkosivustoilla. Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit asettaa selaimesi poistamaan ne käytöstä. Huomaa, että evästeiden poistaminen käytöstä saattaa estää sinua käyttämästä tiettyjä palveluita sivustossa.

JÄLLEENMARKKINOINTI

Sivusto käyttää Googlen jälleenmarkkinointiominaisuuksia Codematen mainosten näyttämiseen muilla sivustoilla, Sivuston viimeisimmän vierailun perusteella (”Jälleenmarkkinointi”). Jälleenmarkkinointia käytetään Codematen palveluiden ja avoimien työpaikkojen tunnettuuden kasvattamiseksi. Käyntejä koskevat tiedot kerätään sijoittamalla kolmansien osapuolten eväste tietokoneellesi.

ANALYTIIKKA

Codemate käyttää hyödyksi verkkosivustojen analytiikkaa, kuten Google Analyticsia ja Leadfeederia, jotta voi kerätä nimettömiä tilastoja sivuston käyttäjistä. Analyysin tarkoituksena on parantaa Sivuston sisältöä ja arvioida Codematen markkinoinnin vaikutuksia. Jos haluat poistaa käytöstä Google Analyticsin, voit tehdä sen täältä.

SOSIAALISEN MEDIAN LISÄOSAT

Sosiaalisen median lisäosat ja muut linkit tai yhteydet muihin Sivuston sivustoihin voivat olla kolmannen osapuolen omistuksessa ja valvonnassa. Tästä syystä Codematella ei ole määräysvaltaa tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustoihin, eikä se ole vastuussa mistään julkaistuista materiaaleista eikä ota vastuuta mistään tällaisten sivustojen käytöstä aiheutuvista asioista.
Sosiaalisen median lisäosien käyttö voi johtaa tunnistettavien tietojen lähettämiseen vastaaville sosiaalisen median alustoille. Sosiaalisen median lisäosien avaaminen voi sallia kolmannen osapuolen evästeiden asettamisen käyttäjän tietokoneelle, minkä ansiosta operaattorit voivat seurata Sivuston käyttöä edellyttäen, että käyttäjä on tilannut asiaankuuluvat sosiaalisen median alustat. Tämä voidaan estää poistamalla evästeiden hyväksyminen ja tallentaminen selaimen asetuksiin. Sivustolla olevat sosiaalisen median lisäosat koskevat asianomaisten sosiaalisen median sivustojen tietosuojakäytäntöjä ja muita ehtoja.

HENKILÖTIETOJEN SIIRROT

Codemate ei siirrä mitään henkilötietoja Codematen tai sen kumppaneiden, tytäryhtiöiden, alihankkijoiden ja ulkopuolisten henkilöiden osalta yrityksen ulkopuolelle. Teknisten ja käytännön vaatimusten vuoksi tietyt henkilötiedot voidaan käsitellä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevilla alihankkijoilla tai alihankkijoiden palvelimilla Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Tällaiset alihankkijat ovat kuitenkin sopineet, että tietojen siirrossa noudatetaan soveltuvan lainsäädännön asettamia vaatimuksia. Codemate voi tarjota tilastotietoja asiakkaistaan, myynneistä, liiketoimintamalleista ja muista asiaan liittyvistä sivuston tiedoista luotettaville kolmansille osapuolille, mutta tilastoihin ei sisälly henkilökohtaisia ​​tietoja.

YHTEYSTIEDOT Codemate

Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä Codemateen, tarkistaaksesi, että sinuun liittyvät henkilökohtaiset tiedot ovat paikkansapitäviä ja ajantasaisia. Codemate korjaa tai poistaa kaikki epätäydelliset, epätarkat tai vanhentuneet henkilötiedot pyynnöstäsi. Jos sallit henkilötietojesi käsittelyn, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä Codemateen. Koska henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta voisimme tarjota sinulle palveluitamme, suostumuksesi peruminen voi johtaa tilanteeseen, jossa emme voi tarjota sinulle kaikkia palveluitamme. Lisätietopyynnöt voit lähettää verkkosivulta: https://www.codemate.com/contact.

PÄIVITYKSET TIETOSUOJALAUSUNTOON

Koska Codemate pyrkii kehittämään Sivustoa jatkuvasti, Codemate pidättää itsellään oikeuden muuttaa tätä tietosuojalausuntoa. Codemate toivoo, että tarkistat tätä tietosuojalausuntoa ajoittain mahdollisista muutoksista. Mahdollisia lisäkysymyksiä ja kommentteja Codematen rekisterinpitäjänä toimimisesta on ohjattava Codemateen yrityksen verkkosivuilla: https://www.codemate.com/contact.

TIETOSUOJALAUSUNTO Codematen ASIAKASYHTEISTYÖHÖN LIITTYVÄT TIEDOT

Codemate Oy:n ja sen työntekijät, yhteistyökumppanit, tytäryhtiöt (yhdessä ”Codemate”) käyttävät asiakassuhteiden hallintaan tietokantoja (CRM, Customer relationship management) myyntitoimintojensa hallinnointiin ja seurantaan. Codemate CRM -tietokannat sisältävät asiakkaidemme, potentiaalisten asiakkaiden ja muiden yritysten edustajien henkilötietoja, joiden kanssa Codemate on liikesuhteessa tai kehittämässä liikesuhdetta. Codemate CRM -tietokannat voivat sisältää myös Codemateen asiakkaiden tai loppukäyttäjien henkilötietoja, jotka ottavat yhteyttä Codematen tukeen ja ylläpitoon. Tämä tietosuojalausunto antaa lisätietoa Codemate CRM:n henkilötietojen käsittelystä.

1. Tietojen tarkastaja ja yhteystiedot
Codemate Oy ja/tai Codematen tytäryhtiöt
Katuosoite: Kasarmintie 21, 90130 Oulu,
Puhelin: +358 20 755 1050
Yhteyshenkilö: Janne Korvanen, janne.korvanen@codemate.com

2. Henkilötiedot Codemate prosessit
Seuraavat tiedot kerätään ja käsitellään CRM:n yhteydessä:

  • Koko nimi
  • Yritys ja osasto
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Osoite
  • Kieli
  • Mahdolliset muut liikesuhteeseen liittyvät tiedot

Tällaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja käsitellään myöhemmin tässä tietosuojaselosteessa, jota kutsutaan ”henkilötiedoiksi” ja henkilöitä, joiden henkilötietoja käsitellään, kutsutaan ”rekisteröidyiksi”.

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Codematen henkilötietojen käsittelyn tavoitteena on helpottaa Codematen liiketoimintaa, tukea myyntitoimintaa, ottaa yhteyttä asiakkaaseen sopimusten hallintaan ja markkinointiin liittyvissä asioissa sekä pitää asiakassuhdetta yllä.

Codemate voi myös ottaa asiakastietojen avulla yhteyttä asiakkaaseen asiakastyytyväisyyskyselyjen suorittamiseksi. Parantaakseen palveluitaan Codemate haluaa saada kyselyvastaukset asiakkaan yhteyshenkilön kautta. Nimesi ja muiden henkilötietojen käsittely asiakkaiden tyytyväisyystutkimuksen yhteydessä perustuu käyttäjän suostumukseen. Kaikki vastaukset ja tällaisten tutkimusten yhteydessä kerätyt tiedot luokitellaan luottamuksellisiksi Codematen järjestelmässä, ja tietoja käsitellään ja siirretään asianmukaisilla turvatoimenpiteillä.

Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä sellaisten myyntisopimusten tekemiseksi, joissa asiakasyritys on osapuolena. Lisäksi henkilötietojen käsittely on välttämätöntä Codematen tavanomaisiin liiketoiminnallisiin tarkoituksiin oikeutetuille aikomuksille.

4. Lähde ja/tai lähteet, joista henkilötiedot on/ovat peräisin
Henkilötiedot on saatu tai hankittu suoraan asiakkailta ja vuorovaikutuksessa heidän kanssa. Lisäksi henkilötiedot on voitu hankkia Codematen verkkosivun kautta tai ne on saatu liiketoiminnan yhteydessä Codematen edustajien kanssa. Henkilötiedot voivat myös syntyä Codemateen edustajista heidän liiketaloudellisilta vuorovaikutuksiltaan rekisteröityjen henkilöiden kanssa.

5. Henkilötietojen siirrot
Codemate ei siirrä mitään henkilötietoja Codematen tai sen kumppaneiden, tytäryhtiöiden, alihankkijoiden ja ulkopuolisten henkilöiden osalta yrityksen ulkopuolelle. Teknisten ja käytännön vaatimusten vuoksi tietyt henkilötiedot voidaan käsitellä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevilla alihankkijoilla tai alihankkijoiden palvelimilla Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Tällaiset alihankkijat ovat kuitenkin sopineet Codematen tietojenkäsittelystandardeista. Codemate voi tarjota tilastotietoja asiakkaistaan, myynneistä, liiketoimintamalleista ja muista asiaan liittyvistä sivuston tiedoista luotettaville kolmansille osapuolille, mutta tilastoihin ei sisälly henkilökohtaisia ​​tietoja.

6. Henkilötietojen säilytysaika
Henkilökohtaiset tiedot tallennetaan ja säilytetään niin kauan kuin edellä mainittuja tarkoituksia varten tarvitaan. Sen jälkeen henkilötiedot poistetaan tehokkaasti tai tehdään nimettömiksi.

7. Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyt voivat milloin tahansa ottaa yhteyttä Codemateen tarkistaakseen, että heidän henkilötietonsa ovat paikkansapitäviä ja ajantasaisia. Rekisteröityjen pyynnöstä voidaan korjata tai poistaa kaikki epätäydelliset, epätarkat tai vanhentuneet henkilötiedot. Tietojen aihepyynnöt voidaan lähettää verkkosivustolta https://www.codemate.com/contact.

Tietyissä olosuhteissa rekisteröidyt voivat myös vastustaa henkilötietojensa käsittelyä ja pyytää tietojen siirtoa. Jos rekisteröityneillä on ongelmia tai huomautuksia Codematen käsittelytoiminnasta, heillä on myös oikeus esittää valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle.

TIETOSUOJALAUSUNTO Codematen REKRYTOINTITIEDOT

Tämä tietosuojalausunto antaa lisätietoa Codemate Oy:n, sen työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden, ja tytäryhtiöiden (yhdessä Codemate) Henkilötietojen käsittelystä, jotka liittyvät Codematen rekrytointitoimintoihin. Codemate käsittelee hakijoiden tietoja kaikkien rekrytointitoimintojen aikana sähköisesti rekrytointiohjelmistossa (”HR tietokannat”).

1. Tietojen tarkastaja ja yhteystiedot
Codemate ja/tai Codematen tytäryhtiöt.
Katuosoite: Kasarmintie 21, 90130 Oulu,
Puhelin: +358 20 755 1050
Yhteyshenkilö: Janne Korvanen, janne.korvanen@codemate.com

2. Codematen Henkilötietojen käsittelyn prosessi
Seuraavat tiedot kerätään ja käsitellään HR-tietokantojen yhteydessä:

  • Nimi
  • Sähköpostitse
  • Puhelinnumero
  • Valinnainen CV
  • Valinnainen hakemus
  • Muu käyttäjän vapaaehtoisesti syöttämät tiedot

Tällaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja käsitellään myöhemmin tässä tietosuojalausunnossa, jota kutsutaan ”henkilötiedoiksi” ja henkilöitä, joiden henkilötietoja käsitellään, kutsutaan ”rekisteröidyiksi”.

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Codematen henkilötietojen käsittelyn tavoitteena on edesauttaa työvoiman hankintaa, jotta Codemate voi täyttää velvollisuutensa toiminnan laatuun liittyen. Codemate tarvitsee HR-tietokantohin tallennettuja henkilötietoja mahdollisen työvoiman tunnistamiseen. Tietokantoihin tallennetaan vain henkilön itse antamia tietoja, eikä tietoja kerätä muista lähteistä. Codemate pyytää henkilöltä vain työvoiman tunnistamisen kannalta välttämättömiä tietoja. Codemate käsittelee henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä HR-prosessin toteuttamiseksi ja/tai koska se on välttämätöntä Codematen tavanomaiseen liiketoimintaan liittyvien oikeutettujen etujen turvaamiseksi.

4. Lähde/lähteet joista henkilötiedot on/ovat peräisin
Henkilötiedot on saatu Codematen verkkosivun kautta henkilön itsensä syöttämänä, sähköpostin tai muun yleisen työnhakuun liittyvän verkkoalustan kautta. Tietoa mahdollisesta työvoimasta tai ulkopuolisesta työvoimasta saadaan yleisesti henkilöiltä itseltään työnhakuprosessin yhteydessä.

5. Henkilötietojen siirrot
Codemate käyttää henkilötietoja vain sisäisiin liiketoimintatarkoituksiinsa eikä siirrä tietoja ulkopuolisille tahoille. Codematen tytäryhtiöt, alihankkijat ja muut palveluntarjoajat voivat käyttää ja käsitellä joitain henkilötietoja siinä määrin kuin edellä mainittuja tarkoituksia varten on tarpeen. Codemate takaa, että tällaiset kolmannet osapuolet ovat aina sitoutuneet sopimuksiin, jotka koskevat riittävästi tietosuojaa ja luottamuksellisuutta koskevia vaatimuksia.

Teknisten ja käytännön vaatimusten vuoksi henkilötietoja voidaan käsitellä myös EU: n / ETA: n ulkopuolella. Codemate varmistaa, että tällaiset siirrot ovat oikeusperustaisia.

6. Henkilötietojen säilytysaika
Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin edellä mainittuja tarkoituksia varten tarvitaan. Hakemus, CV ja muut henkilön syöttämät tiedot, sekä mahdolliset haastattelumuistiinpanot säilytetään enintään kuusi (6) kuukautta ja poistetaan mikäli henkilö ei tule palkatuksi tai tullaan valitsemaan Codematen osaajien joukkoon.

7. Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyt voivat milloin tahansa ottaa yhteyttä Codemateen tarkistaakseen, että heidän henkilötietonsa ovat paikkansapitäviä ja ajantasaisia. Rekisteröityjen pyynnöstä tiedot voidaan korjata tai poistaa kaikki epätäydelliset, epätarkat tai vanhentuneet henkilötiedot. Tietojen aihepyynnöt voidaan lähettää verkkosivustolta https://www.codemate.com/contact.

Tietyissä olosuhteissa rekisteröidyt voivat myös vastustaa henkilötietojensa käsittelyä ja pyytää tietojen siirtoa. Jos rekisteröidyillä on ongelmia tai huomautuksia Codematen käsittelytoiminnasta, heillä on myös oikeus esittää valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle.

TIETOSUOJALAUSUNTO Codematen TOIMITTAJAN JA ALIHANKKIJAN TIEDOT

Codemate Oy ja sen työntekijät, yhteistyökumppanit, tytäryhtiöt (yhdessä ”Codemate”) käyttävät ratkaisuja ja tietokantateknologiaa hallitakseen Codematen toimittajien ja alihankkijoiden edustajien yhteystietoja. Tämä tietosuojalausunto antaa lisätietoa Codematen henkilötietojen käsittelystä, joka liittyy tällaisiin hankinta- ja ostotoimintoihin (”Toimittajan tietokannat”).

1. Tietojen tarkastaja ja yhteystiedot
Codemate ja/tai Codemate tytäryhtiöt
Katuosoite: Kasarmintie 21, 90130 Oulu,
Puhelin: +358 20 755 1050
Yhteyshenkilö: Janne Korvanen, janne.korvanen@codemate.com

2. Codematen Henkilötietojen käsittelyn prosessi
Seuraavat tiedot kerätään ja käsitellään toimittavien tietokantojen yhteydessä:

  • Nimi
  • Otsikko
  • Sähköpostitse
  • Puhelinnumero
  • Osoite
  • Laskutustiedot
  • Mahdolliset muut liikesuhteeseen liittyvät tiedot
  • Alihankkijoiden työntekijät
  • Etu- ja Sukunimi, syntymäaika, yhteystiedot, työllistämisohjeet, pätevyys ja sertifikaatit
  • muut Codemate-asiakkaiden vaatimat henkilökohtaiset tiedot, joilla varmistetaan asianmukainen pääsynhallinta ja turvallisuus rakennustyömailla

Tällaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja käsitellään myöhemmin tässä tietosuojalausunnossa, jota kutsutaan ”henkilötiedoiksi” ja henkilöitä, joiden henkilötietoja käsitellään, kutsutaan ”rekisteröidyiksi”.

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Codematen henkilötietojen käsittelyn tavoitteena on helpottaa Codemateen hankintaa, ostoa, laskujen käsittelyä ja sopimusten hallintaa. Lisäksi, jotta Codemate voisi täyttää velvollisuutensa toiminnan laatuun ja turvallisuuteen liittyen, Codematen tulee pystyä tunnistamaan luotettavasti kaikki Codematella työskentelevät ulkopuoliset henkilöt. Ulkopuolisen työvoiman tunnistamiseksi Codematen tarvitsee tallentaa tietyt henkilökohtaiset tiedot ulkoisesta työvoimasta toimittajien tietokantaan.

Codematen toimittajatietokantoihin tallennettua ulkopuolista työvoimaa koskevaa tietoa käytetään vain tunnistamiseen ja ulkoisen työvoiman hallintaan Codematelle suorittettavien töiden yhteydessä.

Codemate käsittelee henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä hankintasopimuksen toteuttamiseksi ja/tai koska se on välttämätöntä Codematen tavanomaiseen liiketoimintaan liittyvien oikeutettujen etujen turvaamiseksi.

4. Lähde/Lähteet joista henkilötiedot on/ovat peräisin
Henkilötiedot on hankittu toimittajilta tai ne on saatu niiden liiketoiminnan yhteydessä Codematen kanssa. Tietoa ulkopuolisesta työvoimasta saadaan yleensä alihankkijayrityksistä, jotka ovat tällaisten henkilöiden työnantajia.

5. Henkilötietojen siirrot
Codemate käyttää henkilötietoja vain sisäisiin liiketoiminnan tarkoituksiinsa eikä siirrä tietoja ulkopuolisille tahoille. Codematen tytäryhtiöt, alihankkijat ja muut palveluntarjoajat voivat käyttää ja käsitellä joitain henkilötietoja siinä määrin kuin edellä mainittuja tarkoituksia varten on tarpeen. Codemate takaa, että tällaiset kolmannet osapuolet ovat aina sitoutuneet sopimuksiin, jotka koskevat riittävästi tietosuojaa ja luottamuksellisuutta koskevia vaatimuksia. Teknisten ja käytännön vaatimusten vuoksi henkilötietoja voidaan käsitellä myös EU:n/ETA:n ulkopuolella. Codemate varmistaa, että tällaiset siirrot ovat oikeusperustaisia.

6. Henkilötietojen säilytysaika
Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin edellä mainittuja tarkoituksia varten tarvitaan. Sen jälkeen henkilötiedot poistetaan tai tehdään anonymisoidaan.

7. Rekisteröidyn oikeudet
Rekiseröidyt voivat milloin tahansa ottaa yhteyttä Codemateen tarkistaakseen, että heidän henkilötietonsa ovat paikkansapitäviä ja ajantasaisia. Rekisteröityjen pyynnöstä voidaan korjata tai poistaa kaikki epätäydelliset, epätarkat tai vanhentuneet henkilötiedot. Tietojen aihepyynnöt voidaan lähettää verkkosivustolta: https://www.codemate.com/contact.

Tietyissä olosuhteissa rekisteröidyt voivat myös vastustaa henkilötietojensa käsittelyä ja pyytää tietojen siirrettävyyttä. Jos rekisteröityneillä on ongelmia tai huomautuksia Codematen käsittelytoiminnasta, heillä on myös oikeus esittää valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle.